De element Metaal serie brengt vocht en opbouw van mineralen bij een droge en/of slecht doorbloede huid. De metaalproducten hebben een gunstig effect op de afvoerende circulatie en beschermen de huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober.

BEHANDELING

De Méthode Phytobiodermie® biedt ongekende mogelijkheden, gecombineerd met de juiste behandeling in de salon. Lymfedrainage (het afvoeren van de afval- en gifstoffen in de lymfebanen, waardoor het energiepeil weer wordt hersteld) kleurenacupunctuur (energiestimulatie, van bepaalde punten die in verbinding staan met de organen, met kleur) op de (gezicht)reflexzones en de speciale 5-kleuren kleimaskers uit de elementenserie zijn hierbij een belangrijk onderdeel. De maskers worden ook op de zones in het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele doorstroming naar de organen.

De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik geven een meerwaarde aan de behandelingen in de salon en bevorderen uw geestelijk en lichamelijk welzijn.

PRODUCTEN

Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen volgens de energetische kalender. Om inzicht te krijgen welke productserie voor u gezicht het beste zou kunnen zijn, kunt u kijken op ‘Doe de test’ of kom langs  voor een professionele diagnose voor een persoonlijk advies bij uw PHYTO5-professional  van Studio Balans.

Het resultaat bij het gebruik van de METAAL-producten is een sterke, frisse, goed doorbloedde huid met voldoende vocht aan de oppervlakte en in dieper gelegen huidlagen.

Download deze test en print uit.

Klik hier om de test te downloaden

ADVIES

Elk individu is anders, zo ook elke huid. Persoonlijk advies is bij het gebruik van de Phyto5 producten van groot belang voor het gewenste resultaat. Immers uw dagelijkse tijd en inspanning voor het verzorgen van uw huid wilt u graag beloont zien. Daarom zijn de juiste producten op de juiste momenten zo belangrijk.

Tevens ondersteunt u door het juiste gebruik van de dagelijkse verzorging de resultaten van de behandelingen. Het is een wisselwerking, het één versterkt het ander. Soms is een combinatie met producten van een ander element gewenst. Samen met u wordt er naar de juiste producten gekeken.

Ook wordt er aandacht besteedt aan voedsel. Dat wat we eten bepaald mede hoe onze huid eruit ziet. Uw voedsel is de brandstof voor uw grootste orgaan, uw huid. Het mag duidelijk zijn dat een gezonde huid wordt verkregen door onder andere gezond te eten.

Heeft u een huid met metaalsymptomen (tekort aan vocht en een vale huid) dan is vooral voor u het in beweging zetten van de lymfestroom van essentieel belang. U zorgt er door middel van bewegen en een goede buikademhaling voor, dat alle energie en lymfe in uw lichaam gaat stromen. Hierdoor wordt uw celstofwisseling optimaal wat terug is te zien in uw huid. Uw huid oogt fris en stralend en bevat voldoende vocht. Tevens stimuleert u door bewegen de andere vier vitale energiestromen.

Metaalbehandelingen in de salon en metaalproducten voor thuis tijdens de metaal periode zijn voor uw huid een optimale verzorging. In overleg kan worden bekeken of dit in de rest van het jaar kan worden voortgezet of dat u mee gaat met de seizoenen.

ACTIE

Deze actie loopt tijdens de energetische winter van 7 augustus tot en met 20 oktober.

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij