De element Hout serie geeft een diepe reiniging van de poriën bij een vette huid, comedonen (mee-eters) en pigmentvlekken. Geeft ook een betere energiecirculatie waardoor meer doorbloeding en een helder huidbeeld. De houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.

BEHANDELING

De Méthode Phytobiodermie® biedt ongekende mogelijkheden, gecombineerd met de juiste behandeling in de salon. Lymfedrainage (het afvoeren van de afval- en gifstoffen in de lymfebanen, waardoor het energiepeil weer wordt hersteld) kleurenacupunctuur (energiestimulatie, van bepaalde punten die in verbinding staan met de organen, met kleur) op de (gezicht)reflexzones en de speciale 5-kleuren kleimaskers uit de elementenserie zijn hierbij een belangrijk onderdeel. De maskers worden ook op de zones in het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele doorstroming naar de organen.

De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik geven een meerwaarde aan de behandelingen in de salon en bevorderen uw geestelijk en lichamelijk welzijn.

PRODUCTEN

Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen volgens de energetische kalender. Om inzicht te krijgen welke productserie voor u gezicht het beste zou kunnen zijn, kunt u kijken op ‘Doe de test’ of kom langs  voor een professionele diagnose voor een persoonlijk advies bij uw PHYTO5-professional  van Studio Balans.

Het resultaat bij het gebruik van de HOUT-producten is een frisse, niet glimmende en zuivere huid zonder mee-eters.

Download deze test en print uit.

Klik hier om de test te downloaden

ADVIES

Elk individu is anders, zo ook elke huid. Persoonlijk advies is bij het gebruik van de Phyto5 producten van groot belang voor het gewenste resultaat. Immers uw dagelijkse tijd en inspanning voor het verzorgen van uw huid wilt u graag beloont zien. Daarom zijn de juiste producten op de juiste momenten zo belangrijk.

Tevens ondersteunt u door het juiste gebruik van de dagelijkse verzorging de resultaten van de behandelingen. Het is een wisselwerking, het één versterkt het ander. Soms is een combinatie met producten van een ander element gewenst. Samen met u wordt er naar de juiste producten gekeken.

Ook wordt er aandacht besteedt aan voedsel. Dat wat we eten bepaald mede hoe onze huid eruit ziet. Uw voedsel is de brandstof voor uw grootste orgaan, uw huid. Het mag duidelijk zijn dat een gezonde huid wordt verkregen door onder andere gezond te eten.

Heeft u een huid met houtsymptomen (vette huid met mee-eters en pigmentvlekken) dan is vooral voor u bewegen van essentieel belang. U zorgt er door middel van bewegen voor, dat alle energie in uw lichaam gaat stromen. Hierdoor wordt uw celstofwisseling optimaal, wat weer terug is te zien in uw huid. Tevens stimuleert u door bewegen de andere vier vitale energiestromen. Daarnaast is dagelijks een zonnefilter noodzakelijk om de pigmentvorming tegen te gaan.

Houtbehandelingen in de salon en houtproducten voor thuis tijdens de hout periode zijn voor uw huid een optimale verzorging. In overleg kan worden bekeken of dit in de rest van het jaar kan worden voortgezet of dat u mee gaat met de seizoenen.

ACTIE

Deze actie loopt tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij