De element Aarde serie brengt ontspanning en herstel in de huid bij acne, onzuiverheden en grove poriën. De aardeproducten bevorderen de lymfestroom en worden ook gebruikt tijdens de 18 dagen van de seizoensovergangen van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november.

BEHANDELING

De Méthode Phytobiodermie® biedt ongekende mogelijkheden, gecombineerd met de juiste behandeling in de salon. Lymfedrainage (het afvoeren van de afval- en gifstoffen in de lymfebanen, waardoor het energiepeil weer wordt hersteld) kleurenacupunctuur (energiestimulatie, van bepaalde punten die in verbinding staan met de organen, met kleur) op de (gezicht)reflexzones en de speciale 5-kleuren kleimaskers uit de elementenserie zijn hierbij een belangrijk onderdeel. De maskers worden ook op de zones in het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele doorstroming naar de organen.

De kracht van de behandelingen, gecompleteerd met de producten voor thuisgebruik geven een meerwaarde aan de behandelingen in de salon en bevorderen uw geestelijk en lichamelijk welzijn.

PRODUCTEN

Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen volgens de energetische kalender. Om inzicht te krijgen welke productserie voor u gezicht het beste zou kunnen zijn, kunt u kijken op ‘Doe de test’ of kom langs  voor een professionele diagnose voor een persoonlijk advies bij uw PHYTO5-professional  van Studio Balans.

Het resultaat bij het gebruik van de AARDE-producten is een frisse egale huid zonder ontstekingen en een fijnere poriënstructuur.

Download deze test en print uit.

Klik hier om de test te downloaden

Kruis alle punten aan waar u zich in herkent. Met deze test kan uw Phyto5 professional bepalen wat voor u de ideale producten zijn voor thuisverzorging. De kruisjes die u plaatst worden daarna gelinkt aan de reflexzones van het gezicht en/of lichaam. Uw Phyto5 professional bepaalt hiermee uw persoonlijk verzorgingsplan voor de professionele behandelingen.

PHYTO 5 heeft een unieke aanpak die garant staat voor uitzonderlijke resultaten.

ADVIES

Elk individu is anders, zo ook elke huid. Persoonlijk advies is bij het gebruik van de Phyto5 producten van groot belang voor het gewenste resultaat. Immers uw dagelijkse tijd en inspanning voor het verzorgen van uw huid wilt u graag beloont zien. Daarom zijn de juiste producten op de juiste momenten zo belangrijk.

Tevens ondersteunt u door het juiste gebruik van de dagelijkse verzorging de resultaten van de behandelingen. Het is een wisselwerking, het één versterkt het ander. Soms is een combinatie met producten van een ander element gewenst. Samen met u wordt er naar de juiste producten gekeken.

Ook wordt er aandacht besteedt aan voedsel. Dat wat we eten bepaald mede hoe onze huid eruit ziet. Uw voedsel is de brandstof voor uw grootste orgaan, uw huid. Het mag duidelijk zijn dat een gezonde huid wordt verkregen door onder andere gezond te eten.

Heeft u een huid met aardesymptomen (grove poriën, ontstekingen, acné) dan is vooral voor u het ontgiften van uw lichaam en huid van essentieel belang. U zorgt ervoor dat door middel van het juiste voedsel en de juiste dranken, uw lichaam wordt ontdaan van allerlei afvalstoffen en slakken. Hierdoor wordt uw celstofwisseling verbeterd en komt er meer energie in lichaam en huid. Dit is terug te zien in een zuivere huid met fijnere poriën en geen ontstekingen.

Aardebehandelingen in de salon en aardeproducten voor thuis tijdens de vier aarde periodes in het jaar zijn voor uw huid een optimale verzorging. In overleg kan worden bekeken of dit in de rest van het jaar kan worden voortgezet of dat u mee gaat met de seizoenen.

ACTIE

Deze actie loopt tijdens de 18 dagen van de seizoensovergangen van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november.

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij