Komende maandag 30 maart is het jaarlijks Event van Mink BC, de importeur van de merken Phyto5, Mineralogie, PhytoCure en Perfect Chic. Studio Balans gebruikt al deze producten in de salon. Ik bezoek jaarlijks dit Event in verband met lancering van nieuwe producten, lezingen en workshops.

Met trots laat ik weten dat de importeur bekend heeft gemaakt dat Studio Balans genomineerd is voor Best Mink Beauty Ambassador 2015. Hieronder staat de uitleg van de Awards.

 

Bekendmaking Mink Beauty Awards

Wij vinden onze klanten belangrijk en zetten ze graag in het zonnetje. Deze keer is de kick-of van de uitreiking van de 1e Mink Beauty Award. Een traditie die wij jaarlijks gaan voortzetten.

De winnaars worden op 30 maart bekend gemaakt uit de genomineerde klanten voor de titel van Best Mink Beauty Ambassador 2015 en Best Mink Beauty Newcomer 2015.

Deze nominatie heeft plaatsgevonden op basis van omzet, pro-activiteit, loyaliteit, samenwerking, groeipotentie, deelname aan trainingen en workshops, deelname aan de MinkBC promoties én vooral enthousiast ondernemerschap met bezieling met de kernwaarden: Stijl, cachet, professioneel, warm, authentiek, trendy, laagdrempelig, saamhorigheid, duidelijkheid en eerlijkheid.  

De genomineerden zijn:

Best Mink Beauty Ambassador 2015

Je Bent Mooi…! –  Ronald en Sari Julsing

Beautysalon Buongiorno Bella – Linda van Dorsselaer

Studio Balans – Désirée Travaille 

Best Mink Beauty Newcomer 2015

DermaVitalia – Lia Rozenblad 

Schoonheidssalon HuidInZicht – Anuschka Michels 

Blooming – Auke Janssen

Wij feliciteren hen van harte met deze nominatie!

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij