De Chroma Rythmic is van toegevoegde waarde.

Apparaat

Het moderne leven wordt getypeerd door een moeilijke werk-leven balans, stress, onevenwichtige voeding en weinig lichaamsbeweging. De natuurlijke energiestroom van het lichaam wordt door deze factoren verstoord: mensen voelen zich daardoor vermoeid of futloos, kampen met fysieke ongemakken en storen zich aan hun onzuivere, verouderde of doffe huid.

De Chroma Rythmic geeft  de mogelijkheid om aan iedere behandeling een verdiepende en persoonlijke werking te geven. De combinatie van het in beweging brengen van vloeistoffen in de huid met lichttherapie heeft een verbluffende werking op de celstructuur en geeft een diep ontspannend effect aan de behandeling. Het wordt  gebruikt op esthetisch vlak, bij medische esthetiek en op therapeutische basis.

De combinatie van drainage, vibratie en licht kan zowel stimulerend als ontspannend worden ingezet op gezicht en lichaam op zowel op reflexpunten als op reflexzones. Werken met de Chroma Rythmic is een niet invasieve manier om het lichaam te prikkelen en voor te bereiden op de rest van de behandeling.

Pure materialen voor natuurlijke balans en vitale energie.

LYMFEDRAINAGE

De lymfedrainage zorgt voor een optimale circulatie en zuivering; herstelt de vitale energiestromen en hormonale balans. Het lymfesysteem speelt een zeer belangrijke rol in ons immuniteitssysteem en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Slecht of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en  schoonheidsproblemen: stramme spieren, een futloos gevoel, onzuivere huid, zware benen, vroegtijdige veroudering. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Met andere woorden:

Het verwijdert dat wat er niet thuis hoort.

De lymfedrainage werkt op de 5 verschillende lichaamsvloeistoffen (energie, lymfe, arteriële – en veneuze bloedsomloop en waterhuishouding). Drainage is een zachte, pulserende druk waarbij men meegaat met de stroming van het lichaamsvocht. Dat voelt goed, is ritmisch en rustgevend. Hierdoor ziet de huid er beter en gezonder uit, wordt het hele lichaam gereinigd en gestimuleerd waardoor spanningen en stress ook weg vloeien. In vergelijking met manuele lymfedrainage, is mechanische lymfedrainage tot 10x zo effectief en onmiddellijk zichtbaar en voelbaar.

Lymfedrainage met de Chroma Rythmic is 10x zo effectief.

Apparaat met DAC    CHROMATHERAPIE

Chromatherapie (of kleur- en lichttherapie) ondersteunt en stimuleert de zelf regenererende kracht van lichaam en geest. Elke cel ontstaat en bestaat uit energie met een eigen trilling. Deze trilling wordt beïnvloed door de omgeving. Licht is ook een trilling die invloed heeft op de cellen in ons lichaam. Kleur is trilling en trilling is energie. De behandeling werkt op het energetisch veld en niet op het lichaam zelf. Daarom werkt deze therapie door de kleding heen.

Kleur is trilling en trilling is energie.

De Chroma Rythmic werkt met LED verlichting dat in de afgelopen jaren een revolutionaire sprong in ontwikkeling heeft doorgemaakt in frequenties en toepassingsmogelijkheden in kleuren. Het licht van de Chroma Rythmic geeft een nog grotere zuiverheid dan de bestaande lichtapparatuur op de markt en geeft daarmee hoogstaande resultaten.

Chromatherapie regenereert en vitaliseert het hele lichaam tot op celniveau. De impact gaat verder dan de huid, ook op onderliggende weefsels, op hormonaal- en emotioneel niveau heeft chromatherapie een diepgaande positieve invloed. Kleur- en lichttherapie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen. Chromatherapie wordt ideaal gecombineerd met natuurlijke, energetische verzorgingsproducten van Phyto5.

Chromatherapie zorgt op fysiek vlak voor:

  • Voelbare verbetering van de elasticiteit van de weefsels
  • Versnelde celregeneratie
  • Verhoogde afvoer van toxines
  • Verbeterde arteriële, veneuze en lymfecirculatie
  • Betere aanspanning van de huid en weefsels Kleuren en kleurbereik

 

VIBRATIE

Naast de vibratie / trilling van kleuren die u niet waarneemt kent het apparaat een trilling die u wel degelijk voelt. Een vibratie die u in volkomen ontspannenheid brengt waardoor u totale stofwisseling wordt beinvloedt. Zowel op gezicht als lichaam ervaart u deze sensatie. Gevolg is een lichaam en huid zonder spanning waardoor u een jongere uitstraling heeft. U zult verbaasd zijn van de frisse blik in uw ogen en hoe fit u zich voelt. U voelt zich herboren. Kom langs om het zelf te ervaren.

 

Behandeld met de Chroma Rythmic, u ziet het verschil.

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij