Maandag 30 maart is het jaarlijkse Mink Beauty Event van de importeur, waar alle merken van zijn die in Studio Balans gevoerd worden, gehouden. De lanceringen van nieuwe 100% minerale make-up kleuren van Mineralogie, demonstraties van de bijzondere Ageless behandeling van Phyto5, de vele mogelijkheden van de 100% natuurlijke voedingssupplementen van PhytoCure en de frisse zomerkleuren van de veilige nagellak van Perfect Chic kwamen aan bod.

De buitenlandse sprekers gaven informatie over toekomstige producten zoals een multi vitamine van PhytoCure met veel opneembare vitamine C als dagelijks ondersteuning voor ons algehele welbevinden, een prachtige crème blush met een zeer natuurlijke gloed op de wangen en nieuwe verpakkingen van een aantal producten van de Agelesslijn van Phyto5 die zo voldoen aan de nieuwe strenge Europese wetgeving.

Verder een zeer enthousiaste spreekster over Chinese voedingsleer die aangeeft dat een gezonde verbranding van voedsel alleen kan plaatsvinden door drie warme maaltijden op een dag. Het nieuwste boek van Jutta Koehler “Ontbijt je fit” ligt in de wachtkamer van Studio Balans, zodat een ieder de recepten kan doornemen.Spring Summer Collection 2

Bovenstaande werd aangevuld met de vermelding dat steeds meer mensen hun verantwoording nemen met betrekking tot gezonde voeding en ondersteunende 100% natuurlijke voedingssupplementen. De uitspraak van de Griekse arts Hippocrates “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” is al sinds eeuwen bekend en toegepast. Voeding volgens de Chinese vijf Elementenleer sluit hier perfect op aan omdat de Chinesen alleen warme maaltijden nuttigen.

Aan het eind van de dag werd bekend gemaakt dat Studio Balans tot de Mink Beauty Best Ambassador 2015 is verkozen. Deze verkiezing heeft plaatsgevonden op basis van omzet, pro-activiteit, loyaliteit, samenwerking, groeipotentie, deelname aan trainingen en workshops,  deelname aan de MinkBC promoties én vooral enthousiast ondernemerschap met bezieling met de kernwaarden: Stijl, cachet, professioneel, warm, authentiek, trendy, laagdrempelig, saamhorigheid, duidelijkheid en eerlijkheid.

“Een groot compliment waar ik trots op ben. “

 

Uitreiking Award

 

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij