Al een aantal jaren kamp ik met een rode en onrustige huid. Daar baal ik natuurlijk erg van, want het is het eerste wat men aan je ziet. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om er vanaf te komen, huisarts, dermatoloog en homeopaat. De een schreef zalfjes voor, de ander antibiotica of korrels, maar niets hielp voldoende. De huid werd wel iets rustiger, maar mijns inziens kon het nog wel beter.
Uiteindelijk ben ik via de homeopaat terecht gekomen bij Studio Balans. Tijdens mijn eerste bezoek heeft Desiree een huidanalyse gedaan en daarbij verteld dat er zeker nog veel verbetering mogelijk was. De behandeling bestaat uit goede huidverzorgingsproducten, afgestemd op mijn huid, voedingssupplementen en gezichtsbehandelingen. Daarbij geeft Desiree veel voorlichting over gezonde voeding. Ik blijk namelijk te reageren op bepaalde voedingsmiddelen, waardoor mijn huid weer onrustiger kan worden. Al een aantal weken eet ik geen brood en beperk ik suiker en koffie. Door bewuster met voeding om te gaan, voel ik me mentaal ook beter. Mijn huid ziet er na een half jaar behandeling al een stuk beter uit. Daarom ben ik erg tevreden over Studio Balans en ook heel gemotiveerd om op deze manier door te gaan.

Groeten, Hennie de Jong

Noot: Foto 1 voor en foto 2 na een 6-weekse lymfedrainage kuur laten een duidelijke huidverbetering in de diepere huidlagen zien. Ontstekingsvrij en een rustige huidskleur. Op de laatste foto is te zien wat een prachtige huidverbeterende 100 % minerale makeup kan doen.

DSC05589

DSC05592

DSC05593

 

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij