Onderstaand is op 29 maart 2016 geplaatst op de site van DitisRoden.nl

Klik op deze link voor de diavoorstelling van DitisRoden.nl

Fotoreportage en compleet verslag van een behandeling bij Studio Balans in Zevenhuizen.

Dinsdagmorgen 23 februari mocht ik van DitisRoden.nl aanwezig zijn om een complete behandeling van een klant vast te leggen op foto’s. De klant gaf haar helemaal over om de behandeling te ondergaan en we zijn haar dan ook dankbaar om dit te willen doen. Lees hieronder het complete verslag van de behandeling geschreven door de eigenares Désirée Travaille van Studio Balans, en daaronder de complete fotoreportage van de behandeling.

Verslag behandeling:

De intensieve behandeling volgens de Chinese 5 elementenleer is een diep energetische behandeling die lang nawerkt in het lichaam en de geest. Totale ontspanning wordt bereikt door het gebruik van de energetische producten in combinatie met de kleurentherapie op de energiepunten en producten en de afvoer van afvalstoffen door de lymfedrainage. Het huidige seizoen is het element hout. Daarom worden alle houtproducten gebruikt om zo de energie in het lichaam te laten stromen.

Warm voetbad om een yin-yang evenwicht in lichaam en geest te verkrijgen

Reiniging van het gezicht met de houtproducten

Algenmasker met een reinigende etherische olie van het element hout

Epileren

Massage met het houtserum om de talgproductie te reguleren, de producten goed op te laten nemen, spieren te ontspannen en de lymfestroom te stimuleren

Lymfedrainage om teveel aan vocht en de afvalstoffen die door voorgaande handelingen loskomen, af te voeren.

Specifieke houtpunten in het gezicht met gekleurd licht manipuleren om zo op de talgproductie en zuiverheid van de huid te werken

Het 5 elementenmasker om elke specifieke zone in het gezicht energetisch in balans te brengen waardoor huidverjonging ontstaat.

Als afsluiting wordt de dag verzorging passend bij het houtseizoen aangebracht met als laatste een UV-bescherming.

IMG_3530

Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij