PHYTO5 is gericht op herstel van het energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de bewezen Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans. Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen. Een eeuwenoude Chinese filosofie met een bijzonder krachtig resultaat! Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook uit vitale energie. Als dit energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Door de energetische werking van de Phyto5 producten worden de energiebanen die corresponderen met de bijbehorende organen in balans gebracht volgens de 5 elementenleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Door het creëren van innerlijke balans, verbeteren ook de huidfuncties (uiterlijke balans) met zichtbaar resultaat. De unieke combinatie van de producten en de behandelingsmethodieken zoals lymfedrainage en chroma (kleuren)therapie op de reflexzones in het instituut, hebben een inmiddels, d.m.v. wetenschappelijk bewezen metingen, diepe energetische werking. Deze onderscheidende huidverzorging is de methode Phytobiodermie.

Phyto5

Door de unieke samenstelling van de ingrediënten en de daardoor bijzondere energetische werking van de producten, biedt Phyto5 een meerwaarde voor een goede huidverzorging en behandelingen met een diepgaand resultaat. De bijna 40 jaar ‘onderzoek en ontwikkeling’ in de Méthode Phytobiodermie, heeft geresulteerd in een authentieke , natuurlijke huidverzorgingformule die zijn werkzaamheid heeft aangetoond en die zelf ervaren moet worden. De afgelopen decennia heeft in het teken gestaan van snelheid, chemie en overvloed. De moderne consument van nu is echter steeds meer op zoek naar authenticiteit, verdieping en rust. Hier hoort ook Natuurlijke cosmetica bij die aansluit bij deze nieuwe behoeften. Phyto5 is een holistische, unieke, diepgaande methode die niet alleen op de huid werkt maar op het gehele lichaam. Allerlei factoren in onze hedendaagse levenswijze, zoals stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging, hebben een negatief effect op onze natuurlijke energietoestand en kunnen zelfs uitputting, lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid tot gevolg hebben. Uw huidconditie maakt deze gevolgen van disbalans zichtbaar in de vorm van een droge, vette, gevoelige, acne, vochtarme of sterk verouderde, verslapte huid. PHYTO 5 zoekt de oorzaak van uw huidprobleem op door uw element te bepalen en uw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer te herstellen. Voelbaar Energie Zichtbaar Balans.

Phyto5 is een geregistreerd Zwitsers top cosmeticamerk en wereldleider in Natuurlijke, Energetische en Holistische cosmetica. Phyto5 is 100% natuurlijk,100% energetisch, dierproefvrij, vrij van parabenen en bevat geen dierlijke producten. Phyto5 is verkrijgbaar in onder andere Australië, China, Hongkong/ Macao, Maleisië, Singapore, Oostenrijk, Duitsland, België, Spanje, Portugal, Frankrijk, Zweden, Canada en heeft twee hoofdvestigingen in Zwitserland en de USA. De salons die werken met Phytobiodermie methode worden jaarlijks getraind en bijgeschoold.

Natuurcosmetica

Phyto5 heeft sinds 2007 het EcoCert-keurmerk. Voor natuurcosmetica mogen volgens EcoCert alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt worden, die onderzocht en goedgekeurd zijn, zoals plantaardige oliën, vetten, wassen, kruiden extracten en essentiële etherische oliën. Alle verpakkingsmaterialen zijn uitsluitend ecologisch, dus afbreekbaar en daardoor minder schadelijk voor het milieu. De producten zijn natuurlijk en niet gebaseerd op chemische formules. Phyto5 is 100% Natuurlijk, 100% Energetisch en bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, met als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, rijk aan omega 3,6 en 9.
Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij