Alle behandelingen zijn volgens de Chinese 5 elementen-leer. Volgens uw persoonlijk bioritme wordt er gewerkt met etherische oliën, Hot Stone, kleurentherapie, lymfe-drainage, een klassieke-, element-, ShiatsuKosmetiek- of Shiatsumassage.

Shiatsumassage is een drukpuntmassage met een diepe intensieve ontspanning. Blokkades worden opgeheven waardoor u meer energie heeft.

Hot Stone is een behandeling met warme basaltstenen die langzaam en diep hun warmte afgeven. Hierdoor komen afvalstoffen vrij en kan de energie in uw lichaam beter stromen. Totale ontspanning is het resultaat.

Tijdens elke behandeling komt voeding aan de orde. Voeding is onze energiemotor om te kunnen functioneren. Zo is voeding ook energie voor de huid, ons grootste orgaan. Bepaalde voeding kan schade aanrichten van binnenuit waardoor u symptomen aan de buitenkant, namelijk op uw huid, kunt waarnemen. Denkt u aan roodheid, ontstekingen, schilfering en onzuiverheid.
Met name het element AARDE dat 4x per jaar tijdens de seizoenswisselingen heerst, heeft alles te maken met voeding en het zuiveren van uw lijf. Ik geef u graag persoonlijk advies over gezonde voeding geschikt voor uw huid en of huidproblemen.

prijslijst per 01 januari 2020Aanbieding

Tijdens uw eerste bezoek krijgt u een gratis huiddiagnose


ProductenContact

T: 0594 631 175
mail mij